Activiteiten

De activiteiten van GarMetTech

Bij Garmettech kunt u terecht voor standaard machine onderdelen maar ook voor aangepaste onderdelen die speciaal voor u bewerkt kunnen worden zoals b.v. v-snaarschijven en kettingwielen welke van een boring en spiebaan kunnen worden voorzien volgens uw opgave.

Ook is het mogelijk div. draai- en freeswerk te verzorgen alsmede las en constructie werkzaamheden. Tevens kunnen we assisteren bij de-montage, revisie en onderhoud werkzaamheden.

In de webshop vind u een greep uit het assortiment dat wij kunnen leveren, staat het artikel wat u zoekt er echter niet bij, schroom dan niet om een mailtje te sturen met gegevens van het artikel dat u zoekt en wij komen z.s.m. met een aanbieding.

De overwegend A merken die wij o.a. voeren zijn FAG/INA lagers, TSUBAKI ketting, METALWORK pneumatiek, OPTIBELT/CONTI  v-snaren en PHANTOM snijgereedschap  maar in sommige gevallen wijken we uit naar andere A merken i.v.m. levertijden.

Bevestigingsmiddelen behoren ook tot ons assortiment, deze zijn ook per stuk te verkrijgen.

Alle op de site genoemde prijzen zijn excl. BTW en eventuele verzendkosten. ( prijswijzigingen voorbehouden). Bij bestellingen boven de  € 75,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. In overleg kunnen goederen ook afgehaald worden, er worden dan uiteraard ook geen verzendkosten berekend.

Op al onze leveringen en diensten zijn de METAALUNIE voorwaarden van toepassing.

V-SNAAR XPZKogelkraanVENTIEL-5413- 134618